Basisopleiding Fotografie

Yeah, ik heb mijn basisopleiding Fotografie afgerond, nu ga ik starten met de vakopleiding, daar heb ik zo veel zin in!

Door al veel bezig te zijn met fotograferen, Lightroom, Photoshop, het bezoeken van exposities en het kijken naar foto’s van fotografen, begin ik te zien waar mijn passie ligt. Ik word helemaal blij van het fotograferen van mensen. Door goed te luisteren, te kijken, mensen mooi in beeld te brengen.

Ook lijkt mij het geweldig om mensen te volgen die hun passie uitvoeren, of als ze aan het werk zijn. Ook zou ik graag binnen een bedrijf in beeld brengen, wat de medewerker/werkgever doet, waar staat een bedrijf voor.

Zo kan ik nog wel even doorgaan!

Categorie├źn: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *