Portretfotografie

Zakelijk

Er is geen belangrijker visitekaartje voor een bedrijf dan de mensen die er achter staan. Laat ze zien! Zet jezelf en je bedrijf in de spotlights met een mooi zakelijk portret. Door te laten zien wie je bent creëer je een professioneel en betrouwbaar bedrijf.

Met een zakelijk portret maak je jouw bedrijf persoonlijk. Klanten willen meer dan ooit zien wie de mensen zijn achter het bedrijf. Een goed zakelijk portret straalt vertrouwen uit en laat direct een goede indruk achter. Het is belangrijk om een professionele en persoonlijke foto te gebruiken voor je website, brochure en natuurlijk op alle social media. Door je gehele personeel in dezelfde setting te fotograferen zorg je voor herkenbaarheid op bijvoorbeeld Linkedin.

Durf te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Natuurlijk staat jouw verhaal in de foto’s centraal en is een foto met jouw echte lach het allermooiste.

Persoonlijk

Een mooie fotoshoot van jezelf, of als stel, of als gezin, familie, ik probeer er een feestje van te maken. Mijn doel is, dat het een fotoreportage wordt waar je blij van wordt, wat laat zien wie je bent of wie je zou willen zijn. Wat ik mooi zou vinden, is een reportage van mensen, hoe ze zijn en daarnaast hoe ze zouden willen zijn. Daar samen over nadenken en dan mooie beelden van maken.

Geïnteresseerd?

  • Portretfotografie zakelijk…
  • Portretfotografie persoonlijk…