Over mij

Mijn naam is Joyce Kepers, ik ben geboren in 1970, getrouwd en we hebben drie kinderen. Ik heb de opleiding CommerciĆ«le Vormgeving gevolgd aan de Hogeschool in Nijmegen. Daar heb ik ook gewerkt met analoge fotografie, schitterend om in de doka je foto’s tot leven zien komen. De laatste jaren heb ik mijn kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign vergroot.

Ik werk nu als Corporate communicatie medewerker, schitterend om deel uit te maken van een afdeling die de organisatie op de juiste manier weet neer te zetten.

Fotograferen is een van mijn passies. Mijn opleiding fotografie heb ik afgesloten met de opdracht “Persoonlijke tatoeages”, een fotoboek met modellen die een tatoeage hebben laten zetten met een betekenis. Heerlijk om met fotografie beelden vast te leggen. Ik wil graag samenwerken met bedrijven, om de mensen, de passie, de bedrijfsfilosofie, het product of dienst en natuurlijk het bedrijf vast te leggen in mooie beelden. Daarnaast mensen fotograferen tijdens hun werk, als ze hun hobby uitoefenen. De mens fotograferen hoe ze zijn.