Over mij

Mijn naam is Joyce Kepers, ik ben geboren in 1970, getrouwd en we hebben een zoon en 2 dochters, 3 tieners. Ik heb de opleiding Commerciële Vormgeving gevolgd aan de Hogeschool in Nijmegen. Daar heb ik ook gewerkt met analoge fotografie, schitterend om in de doka je foto’s tot leven zien komen. De laatste jaren heb ik mijn kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign vergroot.

Ik heb jaren in de mode gewerkt en de laatste jaren werk ik als financieel medewerker. Maar in mijn vrije tijd ben ik altijd ( creatief ) bezig, huizen verbouwen, inrichten, illustreren, ontwerpen en natuurlijk fotograferen.

Ik ben begonnen met een basisopleiding fotografie en dat vond ik zo leuk, dat ik meteen door ben gegaan met de vakopleiding. Mijn opleiding heb ik afgesloten met de afstudeeropdracht “Persoonlijke tatoeages”, een fotoboek met modellen die een tatoeage hebben laten zetten met een betekenis.

Heerlijk om met fotografie beelden vast te leggen. Ik wil graag samenwerken met bedrijven, om de mensen, de passie, de bedrijfsfilosofie, het product of dienst en natuurlijk het bedrijf vast te leggen in mooie beelden. Daarnaast mensen fotograferen tijdens hun werk, tijdens het uitvoeren van hun hobby. De mens fotograferen hoe ze zijn.