Fotografie

Ik ben mij creatief nog meer aan het ontdekken. Ik heb besloten mij ook op fotografie te richten. Deze maand ben ik begonnen met mijn oude spiegelreflex camera ( Canon EOS 1000D ), een hele goede camera, zeer mooie foto’s.
Maar….het overzetten van foto’s, graag een nieuwe objectief, maakte toch dat ik ging denken aan een andere camera.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Nikon D5300 met een Tamron objectief 18-270, gekeken naar prijs/kwaliteitverhouding. Het is voor mij vooral kijken hoe ik de fotografie ga verwerken in mijn bedrijf AllDesign4You.
Ik ga nu eerst heel veel oefenen met de camera en dan kijk ik of ik me op een bepaald onderwerp ga toeleggen. Zo leuk dat ik dit kan combineren met Photoshop!
Op instagram @alldesign4you zet ik geregeld mijn foto’s.

Categorie├źn: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *